Pohankové těstoviny jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Určené do polévek. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť! Vhodné pro diabetiky.
Složení:
pohanková mouka, voda...
47 Kč
Doprava 59 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Grizly.
Seřadit:
Doporučené nabídky (4)
Skladem • 1 varianta70 Kč94 % • 493 recenzíDalší informace
Pohankové těstoviny jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Určené do polévek. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť! Vhodné pro diabetiky.
Složení:
pohanková mouka, voda...
Pohankové těstoviny jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Určené do polévek. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť! Vhodné pro diabetiky.
Složení: pohanková mouka, voda
Balení: 250 g
Země původu:
Česká republika
V naší nabídce naleznete také jiné těstoviny i další produkty zdravé výživy.
Informace o značce Šmajstrla
Mlynáři z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm melou pohanku už po pět generací od roku 1861. Používají přitom technologii mechanického loupání, při němž (na rozdíl od tepelného zpracování) zůstávají v pohance zachovány vitamíny i další hodnotné látky. Přáním majitele je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.V pohankovém mlýně Šmajstrla se zpracovává a balí pouze pohanka a produkty z ní, což je důležitá informace pro alergiky a lidi trpící celiakií. Mechanické loupání je založeno na opakovaném obrušování obalových vrstev nažky mezi mlýnskými kameny, nebo rotujícími kotouči s drsným povrchem. Pro dobrou výtěžnost je třeba zpracovávat pohanku tříděnou podle velikosti nažek (kalibrovanou). Technologický proces mechanického loupání pohankových nažek zachovává původní chuťové vlastnosti pohanky včetně vysoké dietetické hodnoty.Při termickém loupání se nažky napařují horkou párou a následně se prudce usuší. Přitom oplodí praskne a kroupa se pak snadno oddělí od oplodí. Vysoké teploty při sušení ničí vitamíny, obsažené v pohankovém semenu, způsobují chuťové změny a umožňují vznik karcinogenních sloučenin.
Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa. Stačí pouze zalít teplým mlékem nebo vodou, přidat ovoce a zdravá, chutná snídaně je na světě. Pohanka je charakteristická vysokým obsahem rutinu, vitamínu B, fosforu, železa aj. Pro přípravu těsta lze použít pohankovou kaši neochucenou - natural.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta70 Kč94 % • 493 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Skvělé těstoviny která nejsou cítit po klasické pohance. Za mne super už jiné a jinde kupovat nebudu. Když výrobky z pohanky tak jedině z mlýnů Šmajstrla pokud jde o pohanku tak veškeré výrobky kdy je pohanka loupání vysokou teplotou mi přímo smrdí. Pohanka od Šmajstrly je bez tohoto zápachu.