Těstoviny pod značkou BIOLINIE jsou vyrobeny v Itálii podle tradičních metod toskánských mistrů. Na jejich výrobu se používají bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku. Jedná se o kvalitní těstoviny z tvrdé pšenice v nichž se snoubí tradice, kvalita, tvořivost a inovace, které společně s pečlivě vybranými surovinami v biokvalitě a italským temperamentem dodávají těstovinám originální chuť a vynikající vlatnosti.
Příprava: Na 1 l vody použijeme 10g soli. Vodu přivedeme k varu a osolíme ji. Přidáme těstoviny a vaříme je 9-13 min. Těstoviny scedíme a případně zamícháme s trochou oleje, nejlépe extra panenského olivového.
Složení: hrubá mouka z tvrdé pšenice ( z ekologického zemědělství)
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.